Financieel jaarverslag 2017

Schitterend jaar

Als 2016 al een bewogen jaar is geweest, dan geldt dat zeker voor 2017. Niet alleen wat betreft onze projecten in Kenia. Vooral op financieel gebied heeft de Stichting een schitterend jaar achter de rug.
De Stichting is alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage. Dank weer aan onze ‘vaste’ sponsoren zoals Klaver Giant, de Stichting 40MM en het Clusius College en niet te vergeten Mw. A. Lugtig-Ouweltjes.
Onze speciale dank gaat dit jaar vooral naar de twee basisscholen die ons met hun sponsoracties financieel enorm hebben geholpen: in Eelde de Westerburcht en in Volendam de St. Jozefschool
Natuurlijk onze dank aan Ton Schouten. Met zijn bijdrage hebben we bij de school in Manda een mooi toiletgebouw kunnen bouwen.
En tenslotte onze dank aan al de andere sponsoren die het ons mogelijk maken om de projecten in Kenia uit te voeren.

Klik hier om het Financieel jaarverslag 2017 van Stichting Manda in te zien.

Comments are closed.