Financieel jaarverslag 2016

Weer een bewogen jaar, met successen, maar ook met minder goede momenten. Toch kunnen we stellen dat we stappen in de goede richting zetten. Daarbij denken we dan vooral aan de Manda Youth Polytechnic (MYP).
De school groeit bijna uit zijn voegen. Wie had dat drie jaar geleden kunnen denken. Onder de bezielende leiding van Mary Wamboi is de school gegroeid tot bijna 130 leerlingen. Er zijn nieuwe cursussen gestart en voor de meisjes is er een prachtig hostel in de maak. Het ‘oude kippenhok’ is verbouwd tot een mooi hostel. Er staan nu prima bedden en er wordt een begin gemaakt met ICT. Dat alles is mogelijk omdat de school is aangesloten op het elektriciteitsnet. In de avond kunnen de meisjes zelfs televisiekijken.

Klik hier om het Financieel jaarverslag 2016 van Stichting Manda in te zien.

Comments are closed.