Reisverslag september/oktober 2016

Anna heeft mij keurig netjes afgezet. Het vliegtuig vertrekt netjes op tijd: 20.45 uur. De vlucht verloopt goed, voor zover je daarvan kunt spreken. Van slapen komt nauwelijks iets. Voortdurend gebeurt er iets: lopende mensen, huilende kinderen. Maar rond 06.00 Keniaanse tijd landen we in Nairobi. In- klarings formulier invullen en vervolgens vlot door de douane. Op naar Domes c. Dat is aan de over- kant, department 1-D. Weer alles laten controleren, maar rond 07.15 kan ik relax achterover zitten.
Om 08.00 uur vertrekken we naar Mombasa. Om 09.00 uur landen we hier. James is uiteraard aanwezig. Hij heeft ook nog een nevenklusje, want Mia Molee van T4T is ook geland. Even een hand gegeven.

Lees hier het gehele reisverslag van oktober 2016

Comments are closed.